Svenska (Sverige)English (United Kingdom)
PROJEKTLEDNING & PROJEKTLEDARSKAP

Projektledarskap en av CMG:s starkaste sidor. Vi arbetar strukturerat och strategiskt med hög kompetens innom bla ekonomi, marknadsföring och management. Våra projekt inkluderar allt från processtyrd hydralik och nyföretagande till handelsområden och Matteifestivalen.

 

Mentorverksamhet

I samarbete med ALMI NORD har CMG utveklat en mentorverksamhet, dels för nystartade företag men även företag med några år på nacken

 

Styrelsearbeten

De flesta företag har behov av en utomstående neutral styrelseledamot. Denna kan antingen bidra med kunskap om speciellt område, som företaget har behov av, eller vara en kvalificerad generalist. Inom CMG finns ett antal kvalificerade personer med erfarenhet från olika typer av företaget. Mångårig vana finns från tidigare och pågående styrelseuppdrag.

 

Företagsledning

En tillfällig chef eller förstärkning kan vara lösningen när företaget går in i ett nytt skede eller att kompetensen inte räcker till vid ett för företaget kritiskt skede. CMG hjälper företag och organisationer som behöver kompetent förstärkning under begränsad tid i företagets höge befattningar. Det kan till exempel vara om någon i chefsposition säger upp sig och lämnar företaget.

 

 

 

Nyheter

2010-04-27

CMG Management AB har slutit ramavtal som affärskonsult med Energimyndigheten

Samarbetspartners

 

ALMI Företagspartner Nord

Luleå Näringsliv AB

Småbolagsknuten